Categories
Uncategorized

Let in the light: ‘We wanted openness and flow’

After living in a basement flat, this design couple were determined that their 1920s home would be bright and airy

In her professional life Emily Huc works to strict schedules, spreadsheets and moodboards, but when it came to renovating her own home, she took a more gradual, instinctive approach. “I wanted to find pieces that could feasibly have been added to the house over the years and that suit its character,” she says.

Huc lives in this 1920s house in northwest London with her husband Nicolas Sauvage and their children, Leon, eight, Lucien, three, and baby Margot, who was born last July. Their previous home was a small basement flat in Ladbroke Grove, but four years ago they moved a mile-and-a-half north in search of extra space – and more light. “Having direct access to a garden was a particular draw for us. We were craving light after living almost underground,” she explains. This feeling of openness has become more important than ever this year, with both of them working from home.

Continue reading…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *